Suomeksi (In Finnish)

Studio Korppikela on Oulussa toimiva vapaamuotoinen, pääasiassa opiskelijoista koostuva omaehtoisen elokuvan tuottamiseen erikoistunut kuvausryhmä. Voittoa tavoittelemattoman periaatteen mukaisesti kaikki ryhmän tuotannot ovat vapaasti saatavilla internetissä Studio Korppikelan Youtube-kanavalla. Lisäksi elokuvat ovat esillä suomalaisten elokuvantekijöiden Kelaamo-foorumilla.

Aloitettuaan toimintansa kesällä 2011 Studio Korppikela on tuottanut ja julkaissut talkoovoimin useita lyhytelokuvia sekä Season of the Villain – nettisarjan.

2014 tuotannossa on ONE:n (Oulun Nuorten Edustajiston) tukemana sarjakuvamaailmaan sijoittuva aikamatkailuseikkailu Once Upon A Crime – The Web Series. Supersankarisatiirin etenemistä voi seurata reaaliajassa ryhmän Facebook-sivulla.

Jos olet kiinnostunut liittymään ryhmäämme, helpoin tapa on seurata Facebookistamme tulevien tuotantojen tekijähakuja. Ryhmäämme kuuluu sekä kokeneempia että täysin uusia elokuvantekijöitä.

Studio Korppikela on voittoa tavoittelematon rekisteröimätön yhdistys ja toimintamme rahoitetaan varainkeruun sekä sponsoreiden avulla. Mikäli yrityksesi olisi kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, ole hyvä ja ota yhteyttä tuottaja J.S.E. Salmiseen osoitteessa studiokorppikela@hotmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s