Pelielokuva (2021)

Haluatko olla mukana toteuttamassa suomalaista ja multifandomteemaista cosplayelokuvaa? Studio Korppikela tuotti viidennen toimintavuotensa sekä Helsingissä järjestettävän 75. Worldconin kunniaksi läpi Suomen vuonna 2017 esitetyn Fandomelokuvan ja myöhemmin Fandom Squad –elokuvan. Suuren kysynnän johdosta elokuvasarja jatkuu!

Kyseessä on itsenäinen teos täysin uudella tarinalla ja hahmokaartilla. Elokuvan teemana ovat pelit. Kuvaukset toteutetaan pääasiallisesti Oulussa kesällä 2021, mutta etsimme elokuva- ja cosplayharrastajia ympäri Suomea tuotannon kaikkiin vaiheisiin, moninaisiin eri tehtäviin etänä sekä paikan päällä! Käsikirjoittajaksi hakevilta pyydetään erillinen kirjoitusnäyte, jonka ohjeet he saavat hakiessaan, näytteilijöiksi hakevilta pyydetään kasvokuva. Lisätietoa Fandomelokuvasta löytyy osoitteesta http://www.Fandomelokuva.com.

Täytä lomake täällä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s