Studio Korppikela ry

Studio Korppikela ry on Oulussa toimiva vapaamuotoinen, pääasiassa opiskelijoista koostuva omaehtoisen elokuvan tuottamiseen erikoistunut kuvausryhmä. Voittoa tavoittelemattoman periaatteen mukaisesti kaikki ryhmän tuotannot ovat vapaasti saatavilla internetissä Studio Korppikelan Youtube-kanavalla. Yhdistys järjestää vuosittain kirjallisuus- ja popkulttuuritapahtuma Kummaconin. Yhdistys on osa OYY:n harrastejärjestöjä.

Yhdistys on kunnostautunut myös fani- ja cosplayelokuvien saralla. Viidennen toimintavuotemme kunniaksi tuotimme 2016 ensimmäisen pitkän elokuvamme, Fandomelokuvan (2016) sekä myöhemmin sen jatko-osan Fandom Squadin (2018). Tällä hetkellä tuotannossa on Pelielokuva (2020).

Aloitettuaan toimintansa kesällä 2011 Studio Korppikela on tuottanut ja julkaissut talkoovoimin useita lyhytelokuvia sekä supersankarien maailmaan satiirisesti tutustuvat Season of the Villain – ja Once Upon A Crimenettisarjat.

Vuonna 2020 toteutimme ensimmäisen live-action-roolipelimme, Varjoneuvoksen valssin. Vuonna 2021 suunnitteilla on toinen peli Noita Montosen oikeudenkäynti.

Jos olet kiinnostunut liittymään ryhmäämme, helpoin tapa on seurata Facebookistamme sekä Instagramistamme tulevien tuotantojen tekijähakuja. Ryhmäämme kuuluu sekä kokeneempia että täysin uusia elokuvantekijöitä.

Studio Korppikela on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintamme rahoitetaan varainkeruun sekä sponsoreiden avulla. Mikäli yrityksesi olisi kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, ole hyvä ja ota yhteyttä tuottaja J.S.E. Salmiseen osoitteessa studiokorppikela@hotmail.com.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ryhmän tuotantoihin tai tapahtumiin osallistuneet. Jäsenyys on maksutonta. Jäseneksi ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta.

Vuonna 2020-21 Studio Korppikelan hallitus on:

Puheenjohtaja Johanna Salminen
Varapuheenjohtaja Julia Salminen
Sihteeri Miisa Haapajoki
Rahastonhoitaja Maarit Ristimella
Tiedotusvastaava Eekoo Köngäs

Virkistysvastaava Reetta Järvenpää

Käsirahavarasto-lohikäärme Julia Salminen

Studio Korppikela logo transparent