Studio Korppikela ry

Studio Korppikela ry on Oulussa toimiva vapaamuotoinen, pääasiassa opiskelijoista koostuva omaehtoisen elokuvan tuottamiseen erikoistunut kuvausryhmä. Voittoa tavoittelemattoman periaatteen mukaisesti kaikki ryhmän tuotannot ovat vapaasti saatavilla internetissä Studio Korppikelan Youtube-kanavalla.

Aloitettuaan toimintansa kesällä 2011 Studio Korppikela on tuottanut ja julkaissut talkoovoimin useita lyhytelokuvia sekä supersankarien maailmaan satiirisesti tutustuvat Season of the Villain – ja Once Upon A Crimenettisarjat.

Viidennen toimintavuotemme kunniaksi tuotimme 2017 ensimmäisen pitkän elokuvamme, Fandomelokuvan sekä seuraavana vuonna sen jatko-osan Fandom Squadin.

Jos olet kiinnostunut liittymään ryhmäämme, helpoin tapa on seurata Facebookistamme sekä Instagramistamme tulevien tuotantojen tekijähakuja. Ryhmäämme kuuluu sekä kokeneempia että täysin uusia elokuvantekijöitä.

Studio Korppikela on voittoa tavoittelematon rekisteröimätön yhdistys ja toimintamme rahoitetaan varainkeruun sekä sponsoreiden avulla. Mikäli yrityksesi olisi kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, ole hyvä ja ota yhteyttä tuottaja J.S.E. Salmiseen osoitteessa studiokorppikela@hotmail.com.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ryhmän tuotantoihin tai tapahtumiin osallistuneet. Jäsenyys on maksutonta. Jäseneksi ilmoittautuminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta.

Vuonna 2018-19 Studio Korppikelan hallitus on:

Puheenjohtaja Johanna Salminen
Varapuheenjohtaja Julia Salminen
Sihteeri Miisa Haapajoki
Rahastonhoitaja Maarit Ristimella
Jäsenvastaava Eekoo Köngäs
Varajäsen Eekoo Köngäs

Studio Korppikela logo transparent

Advertisements