LARP 2020

”Vuosikausia kestäneet Napoleonin sodat ovat repineet Euroopan hajalle. Juonittelut, salaliitot ja neuvonpidot käyvät kuumana suljettujen ovien takana. Historia muistaa vain Wienissä vuonna 1815 Tanssivan kongressin, mutta kuka päättikään oikeasti maailman herruudesta? Edelleen tulenarassa ilmapiirissä, Euroopan päällystö saa kutsun rauhanomaiseen illanviettoon Alpeille salaperäisen, mystiikkaan mieltyneen markiisittaren kartanoon… Mikä voisi mennä pieleen?”

Studio Korppikela ry:n järjestämä peli sisältää historian havinaa, juonittelua, salaisuuksia sekä ripauksen okkultismia. Peliä ei suositella alle 16-vuotiaille. Pelin päägenrejä ovat historiallinen, mysteeri ja draama. Hahmot edustavat omia maitaan, ja pyrkivät toimimaan kotivaltioidensa hyväksi. Peliin osallistuminen ei edellytetä historiankirjojen ulkoa muistamista.

Peli tullaan pelaamaan 22.2.2020 Oulun Vanhassa pappilassa.
Osallistumismaksu on 10 euroa Studio Korppikela ry:n jäsenille ja 15 euroa muille.
Peliin otetaan maksimissaan 40 henkilöä.

Ilmoittautuminen on auki 22.12.2019 asti.

Pelinjohtoon saa yhteyden osoitteella: studiokorppikela@hotmail.com