Larp 2021

”Lukuisat tarinat ovat jääneet elämään Oulun linnan tunnetuimmasta vangista. Syytös noituudesta vei hänet lopulta tuomioistuimen eteen, mutta mitä tervakaupungissa kuitenkin oikeasti tapahtui noin neljäsataa vuotta sitten?”

Studio Korppikela ry:n järjestämä peli sisältää historian havinaa, juonittelua, salaisuuksia sekä roiman annoksen okkultismia. Peliä ei suositella alle 16-vuotiaille. Pelin päägenrejä ovat historiallinen, musta komedia sekä fantasia. Pelin miljöö on 1600-luvun Oulussa, mutta osallistuminen ei edellytä historiankirjojen ulkoa muistamista.

Peli tullaan pelaamaan keväällä 2021.
Lisätietoja julkaistaan lähempänä peliä.

Pelinjohtoon saa yhteyden osoitteella: korppilarppi@gmail.com.

Hae mukaan pelin järjestäjäksi vapaamuotoisella hakemuksella vuoden 2020 loppuun mennessä!