LARP 2022

Ex Ignorantia Ad Sapientiam; Ex Luce Ad Tenebras (“Out Of Ignorance Into Wisdom; Out Of Light Into Darkness”)
 
Studio Korppikela ry:n kolmas larppi Nox Infinita sukeltaa arktisen tutkimusmatkailun maailmaan. Uskallatko lähteä mukaan? Pelaajahaku on nyt avoinna.
 
Monitieteellinen tutkimusryhmä Miskatonicin yliopistosta jää jumiin arktiselle tutkimusasemalle maailmanpoliittisesta tilanteesta johtuen. Ryhmän kiinnostus on keskittynyt erikoiseen ympäristöön sekä meteoriittisateen seurauksiin. Alkuperäisen tutkimusmatkan tarkoitus oli kestää ‘päiväkauden’ maaliskuusta syyskuuhun, mutta aikataulu on venynyt pitkälle talveen, jolloin aurinko ei nouse pohjoisnavalla ollenkaan. Ensimmäiset häiriöt radiossa alkoivat heinäkuussa ja sitä seurasi radiohiljaisuus elokuussa. Outojen häiriöiden tahti kiihtyi talven aikana ja nyt niitä on jo tunneittain. Tähän mennessä jokainen on kuullut niitä.
 
Ensimmäiset ulkopuoliset uutiset tulivat vähän aikaa sitten. Maailma on jälleen vajonnut sotatilaan. Ilmeisesti pelastusretkikunta olisi tulossa hakemaan tutkimusmatkailijoita. Valitettavasti alkuperäinen alus on kuitenkin takavarikoitu sotakäyttöön, joten sen tilalla on tulossa huomattavasti pienempi. Koko seurue ei mahdu sinne mukaan.
 
Ruokaa pitäisi riittää vuosiksi, mutta varastot alkavat huveta. Mikä ikinä on uinunut jäässä, ja miten se saadaan pysymään siinä? Ketkä pääsevät lähtemään ja ketkä eivät? Onko alus oikeasti tulossa?
 
Studio Korppikela ry:n järjestämä peli sisältää historian havinaa, juonittelua, salaisuuksia sekä roiman annoksen okkultismia. Peliä ei suositella alle 18-vuotiaille. Pelin päägenrejä ovat survivalismi, kauhu sekä historia. Pelin miljöö on 1930-40-luvun vaihteen Euroopassa, mutta osallistuminen ei edellytä historiankirjojen ulkoa muistamista.
 
Peli sisältää lovecraftilaisen mythoksen sekä eksistentiaalisen kauhun elementtejä, raskaita mielenterveysteemoja ja päihteiden fiktiivistä käyttöä. Jos nämä aiheet ovat sinusta epämukavia, suosittelemme jättämään tämän pelin välistä ja osallistumaan sen sijaan tulevaan syksyn peliimme.
Peli tullaan pelaamaan lauantaina 19.3.2022 Oulussa. PELAAJAHAKU ALOITETAAN PIAN.
Pelaajille osallistumismaksu on 25 euroa, Studio Korppikela ry:n jäsenille 20 euroa. Varapelaajille pelin hinta on 10 euroa ja alle viikko peliin kutsutuille varapelaajille hinta on 5 euroa. Osallistumismaksu sisältää ruokailun.
 
Peliin otetaan noin 30 henkilöä.
 
Ilmoittautuminen on auki 9.1.2022 asti. Täydentävä varapelaajahaku järjestetään tarvittaessa.
Pelinjohtoon saa yhteyden osoitteella: korppilarppi@gmail.com.

 

Advertisement