LARP 2022

”Monitieteellinen tutkimusryhmä Miskatonicin yliopistosta jää jumiin arktiselle tutkimusasemalle maailmanpoliittisesta tilanteesta johtuen. Ryhmän kiinnostus on keskittynyt erikoiseen ympäristöön sekä meteoriittisateen seurauksiin. Alkuperäisen tutkimusmatkan tarkoitus oli kestää ‘päiväkauden’ maaliskuusta syyskuuhun, mutta aikataulu on venynyt pitkälle talveen, jolloin aurinko ei nouse pohjoisnavalla ollenkaan. Ensimmäiset häiriöt radiossa alkoivat heinäkuussa – radiohiljaisuus alkoi elokuussa. Seuraavat oudot häiriöt jatkuivat talven alussa. Kiihtyvä tahti. Nyt jo tunneittain. Tähän mennessä jokainen on kuullut niitä.

Ensimmäiset ulkopuoliset uutiset tulivat vähän aikaa sitten. Maailma on jälleen vajonnut sotatilaan. Ilmeisesti pelastusretkikunta olisi tulossa hakemaan tutkimusmatkailijoita. Valitettavasti alkuperäinen alus on kuitenkin takavarikoitu sotakäyttöön, joten sen tilalla on tulossa huomattavasti pienempi. Koko seurue ei mahdu sinne mukaan.

Ruokaa pitäisi riittää vuosiksi, mutta se ei ole hyvää. Mikä ikinä on uinunut jäässä, ja miten se saadaan pysymään siinä? Ketkä pääsevät lähtemään ja ketkä eivät? Onko alus oikeasti tulossa?”

Haemme larppiin pelinjohtajia! Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen korppilarppi@gmail.com.

Live-roolipeli tullaan pelaamaan 2022 Oulun seudulla.

Pelaajahaku aloitetaan loppuvuodesta 2021.

pexels-photo-2574997.jpeg

Photo by Jean-Christophe Andru00e9 on Pexels.com