Vuosijuhlat

Tervetuloa Studio Korppikelan 10. toimintavuoden kunniaksi järjestettäviin vuosijuhliin! Vuosijuhlat järjestetään 16. lokakuuta klo 18 alkaen maalaisromanttisessa Oulun Hietasaaren Veljeskodin juhlamiljöössä.
Vuosijuhlat noudattavat Korppikelan hengessä höystettynä akateemisen iltajuhlan kaavaa, jonka lyhyt esittely löytyy täältä.

Pukeutumiskoodi Korppikelan vuosijuhlassa on juhlapuku tai juhlava cosplayasu. Tapahtuman ohjelmassa on luvassa muun muassa stand up’ia, juhlapuheita sekä juhlabuffet virvokkeineen. Loppusiivoukseen osallistuville tarjotaan yöpymismahdollisuus paikan päällä, sauna, palju ja “silliaamiainen”. Osallistujien on mahdollista kutsua mukaansa avec, täytättehän avecin tiedot myös ilmoittautumisen yhteydessä.

VARAA ILLALLISKORTTI TÄÄLLÄ. Illalliskortin hinta on 20 euroa Studio Korppikela ry:n jäsenille ja 30 euroa muille. Illalliskortti sisältää juhlabuffetin, juomat sekä yöpalan ja majoittujille “sillisaamiaisen”. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautumistiedot säilytetään juhlijoille viestimistä varten ja poistetaan vuosijuhlien jälkeen.