Ab Astris

Save the date! Arkhamin kiinnostavin seurapiiritilaisuus lähestyy. Miskatonicin yliopistossa pääsemme viettämään iltaa – kirjaimellisten sekä kuvainnollisten – tähtien loisteessa! Tervetuloa Miskatonicin observatorion avajaisiin.

Studio Korppikelan viides live-roolipeli, Ab Astris – Miskatonicin observatorion avajaiset, ammentaa teemojaan lovecraftilaisesta mythoksesta sekä kosmisesta kauhusta. Peli pelataan Oulussa 21.1.2023. Lisätietoa pelistä julkaistaan lähiaikoina. Pelaajahaku avataan syksyllä 2022.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s