Ab Astris

Save the date! Tervetuloa Miskatonicin observatorion avajaisiin. Arkhamin kiinnostavin seurapiiritilaisuus lähestyy. Miskatonicin yliopistossa pääsemme viettämään iltaa – kirjaimellisten sekä kuvainnollisten – tähtien loisteessa! 

Pitkä työ on saatu päätökseen, ja nyt kutsumme kaikki observatorion rakentamiseen osallistuneet ja sen mahdollistaneet, sekä muut kaupungin silmäätekevät juhlistamaan upean, modernin observatorion käyttöönottoa. Ilta huipentuu keskiyöllä, kun observatorion isot ikkunat avataan ja siirrymme yhdessä katsomaan meteorisuihkua. 

“Ab Astris – Miskatonicin observatorion avajaiset” ammentaa teemojaan lovecraftilaisesta mythoksesta sekä kosmisesta kauhusta. Larppi on Miskatonicin yliopiston kirjallisen ensiesiintymisen 100-vuotisjuhlapeli. Pelin miljöö sijoittuu Yhdysvaltoihin vuoteen 1923, mutta osallistuminen ei edellytä historiankirjojen ulkoa muistamista.

Studio Korppikela ry:n järjestämä liveroolipeli sisältää historian havinaa, juonittelua, salaisuuksia sekä roiman annoksen okkultismia. Peli pelataan Oulussa 21.1.2023. Pelipaikalle järjestetään maksullinen majoitusmahdollisuus. Peliä ei suositella alle 18-vuotiaille. Pelin päägenrejä ovat kosminen kauhu, mysteeri sekä historia.

Peli sisältää lovecraftilaisen mythoksen ja eksistentiaalisen kauhun elementtejä, raskaita mielenterveysteemoja sekä simuloitua fyysisen että henkisen väkivallan uhkaa. Jos nämä aiheet ovat sinusta epämukavia, suosittelemme jättämään tämän pelin välistä ja osallistumaan sen sijaan tulevaan syksyn peliimme.

Pelaajille osallistumismaksu on 30 euroa, Studio Korppikela ry:n jäsenille 25 euroa. Varapelaajille pelin hinta on 15 euroa ja alle viikko peliin kutsutuille varapelaajille hinta on 5 euroa. Osallistumismaksu sisältää ruokailun. Pelaajille on myös maksullinen majoitusmahdollisuus la-su (10 €).

Peliin otetaan noin 40 henkilöä.

Pelaajahaku on avoinna 11.9.-27.11., jonka jälkeen avaamme varapelaajahaun.

Pelinjohtoon saa yhteyden osoitteella: korppilarppi@gmail.com

Etsimme tulevaan peliimme myös nyt pelinjohtajia, joten jos juoniminen, hahmojen kirjoittaminen ja pelin lankojen käsissä piteleminen kiinnostavat niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen korppilarppi@gmail.com. Aiempaa kokemusta ei tarvita!

Tapahtuma Facebookissa täällä.

Pelaajahaku on avoinna 27.11. asti!

Peliin valitut pelaajat saavat lisäksi pääsyn suljetulle Google-Sites-verkkosivulle sekä pelin omaan Discordiin.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s